Over mij

Ik ben Eva ZandEva blogkuijl. Ik vind mijn achternaam niet leuk, mijn biologieleraar vindt dat wel. Ik ben nu 17 en zit in 6 vwo. Mijn huisgenoten zijn een papa, een mama, een zusje en een kat, Jip. Ik heb nog geen duidelijke toekomstdromen maar ik hoop op een creatieverig leven.

Ik hou van lezen, blogs, tijdschriften, boeken van 894 pagina’s, t kan me niet gek genoeg. Ik hou van thee drinken, van films kijken, van (iers) dansen, van tekenen en van koken. Ik word gelukkig van fietsen in het zonnetje (liefst zonder jas), van door het huis heen dansen en zingen en van struinen over rommelmarkten en door kringloopwinkels.

Ik luister graag stiekem gesprekken van random mensen af (oeps, slechte gewoonte), ik probeer zoveel mogelijk recepten uit en kan enorm blij worden van een, noem eens iets, borrelglaasje van 20 jaar oud waar ik mee kan knutselen. Het mooie van alles is dat ik er ook nog eens heel graag over schrijf! Welkom op mijn blog!

“I still find each day to short for all the thoughts I want to think, all the walks I want to take, all the books I want to read and all the friends I want to see”

-John Burroughs

Plaats een reactie